Verse Limburgse asperges kopen?

Het aspergeseizoen is weer aangebroken!

Hét moment om te smullen van deze heerlijke, Limburgse delicatesse. Ben je op zoek naar verse, smaakvolle asperges? Dan ben je bij Beeren Groenteteelt en de Boerderij Automaat aan het juiste adres!

Wij telen onze asperges met liefde en passie in de Limburgse volle grond. En door rechtstreeks te kopen bij de boer, betaal je een eerlijke prijs en geniet je van de beste kwaliteit.

Heerlijke asperges uit de volle grond

Geteeld met passie en liefde voor het vak

Direct verkrijgbaar via de Boerderij Automaat

Asperges kopen in Limburg

In onze Boerderij Automaat bieden wij een breed assortiment aan echte Limburgse asperges aan. Van geschilde tot ongeschilde asperges, koppen en stukjes tot de premium kwaliteit: Wit Klasse I. Voor de teelt van onze asperges hebben we gekozen voor een witte asperge met een goed gesloten kop. De ‘Prius’ is het vroegste ras dat op de markt komt waardoor we eerder in het jaar kunnen oogsten en jij dus eerder in het jaar van dit product kunt genieten.

Hieronder tref je een selectie asperges aan die we aanbieden:

LEKKER VERS, LEKKER DICHTBIJ

De Boerderij Automaat

In onze Boerderij Automaat kun je het hele jaar door, 7 dagen per week verse producten kopen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Omdat je direct bij de teler koopt, zijn de producten verser en de prijzen lager.

OPENINGSTIJDEN: VAN 6.00 UUR TOT 22.00 UUR

MAKKELIJK BETALEN MET PIN

VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID

OOK ANDERE REGIONALE PRODUCTEN

actueel aanbod

Waarom asperges kopen bij de boer?

Er zijn tal van redenen waarom je het beste asperges rechtstreeks bij de teler kunt kopen:

 • Verse asperges
  Doordat je de asperges direct bij de boer koopt, zijn ze gegarandeerd vers. Onze asperges gaan niet van het land naar de veiling en van daaruit naar de winkel. Nee, onze asperges komen direct van het land en gaan rechtstreeks de Boerderij Automaat in.
 • Kwaliteit
  Wij telen onze asperges met liefde en aandacht, waardoor ze van de allerbeste kwaliteit zijn. En dat proef je!
 • Eerlijke prijs
  Door rechtstreeks bij de boer te kopen, betaal je een eerlijke prijs voor de asperges. Omdat de asperges bij ons meteen de Boerderij Automaat in gaan, zijn er geen andere partijen meer die er ook nog iets aan moeten verdienen.

Asperges kopen in de buurt

Wil je asperges kopen in de buurt? Dat kan! Bezoek dan onze Boerderij Automaat aan de Brumholt 4 in Neer (Limburg). We zijn ook te vinden via Google Maps.

Ons bedrijf is centraal gelegen in Limburg en ligt pal aan een aantal populaire fietsroutes. Dit zijn de fietsroutes 17 en 51. Voor veel fietsers of dagjesmensen is de ‘Boerderij Automaat bij Beeren’ dan ook een vaste stop geworden.

In de Boerderij Automaat kun je naast verse groente en fruit namelijk ook gekoelde fruitsappen kopen. En er is een zitgelegenheid aanwezig waar je even rustig kunt uitblazen.

Bereikbaarheid Asperge Automaat

Ben je een dagje uit, weekendje weg of op vakantie in onze prachtige provincie tijdens het aspergeseizoen? Bezoek dan onze Boerderij Automaat in Neer, voor de lekkerste en meest verse asperges. Onderstaande logeergelegenheden bevinden zich op maximaal 33 fietsminuten bij ons vandaan.

Zo zie je maar, waar je ook vertoeft in de omgeving van Neer, Roggel, Egchel (Helden-Panningen) of Kessel, de Beeren Boerderij Automaat is nooit ver weg.

 • Camping de Rooëjbes in Neer – 1 minuut met de fiets
 • Vakantiewoning Keysersbosch-hof in Neer – 4 minuten per fiets
 • Recreatiepark De Leistert in Roggel – 12 minuten met de fiets
 • Chaletpark de Waterval in Neer – 13 minuten per fiets
 • Camping ’t Vossenveld in Egchel – 13 minuten met de fiets
 • Camperplaats Jachthaven in Neer – 13 minuten per fiets
 • De Braampeel in Neer – 14 minuten met de fiets
 • Camperplaats Otje in Neer – 14 minuten per fiets
 • Camperplaats Leudal in Roggel – 16 minuten met de fiets
 • Camping Odahoeve in Kessel – 23 minuten per fiets
 • Camping ’t Eyveld in Beesel – 33 minuten met de fiets (via het fietsveer Beesel-Neer)
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00